Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Γιάννενα σε λέω!

Να 'μαι πάλι λοιπόν στην αγαπημένη μου πόλη!
Την πόλη των γραμμάτων και των τεχνών λένε...Η πόλη της γαμάτης φοιτητικής ζωής λέω εγώ!(και της ωραίας ζωής γενικότερα!)

Βέβαια το γεγονός ότι έχω εξεταστική δεν με βοηθάει στο να την ευχαριστηθώ, αλλά μόνο και μόνο που βρίσκομαι εδώ, μου κάνει καλό!

Να 'ναι καλά η φίλη Νάρια που με φιλοξενεί , χωρίς να παραπονιέται που κάνω κατάληψη στο σαλόνι της!

Φυσικά, το δεύτερο κακό της εξεταστικής είναι ότι όλος ο ελεύθερος χρόνος πάει αποκλειστικά στο διάβασμα και το σερφάρισμα στα ιντερνέτια περιορίζεται στα στοιχειώδη (ειδήσεις, τουήτερ, φατσοβιβλίο - το τσατινγκ είναι απαγορευμένο). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα και να μην κατεβάζω καμιά καλή ιδέα για να γίνει κείμενο , αλλά και να είχα την ιδέα, δεν έχω τον χρόνο για την ανάρτηση!

Οπότε... για μιά ακόμη φορά.... Gomenasai!!!!

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Γεννητούρια παντού!

Πριν μερικές μέρες έγινα "θεία"! Ο αγαπημένος μου Γιώργος, πρώτος ξάδερφος έγινε μπαμπάς! Έκανε μια κοράκλα, σκέτη γλύκα!

Η κολλητή μου η Χρύσα, μια από τις πιό παλιές μου φίλες (την θυμάμαι από πάντα) γέννησε προχτες ένα αγοράκι, το οποίο της μοιάζει καταπληκτικά!

Και από μέρα σε μέρα, θα γεννήσει μια επίσης πολύ καλή μου φίλη ( η Βίλλυ) και θα φέρει στον κόσμο ένα ακόμη πλασματάκι!

Τι συμπέρασμα βγάζουμε από όλο αυτό τον πανικό νεογνών?

ΤΑ ΣΙΡΙΑΛ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ!

χαχαχχααχ

Να σας ζήσουν τα μικρούλια Γιώργο και Χρύσα! Και Βίλλυ, με το καλό να έρθει και το δικό σου μωράκι! :D